Van kinderwens tot zwangerschap

  • Hebben jij en je partner een kinderwens, maar hebben jullie al mogen ervaren dat dit niet helemaal vanzelf verloopt?
  • Voel jij een groot verlangen om hier iets aan te doen, zodat je toch dat gezinnetje kan stichten?
  • Heb jij een voorkeur voor een natuurlijke zwangerschap in plaats van zwanger worden in het ziekenhuis, met hormonen en geplande vrijpartijen?
  • Wil jij graag antwoorden op de vragen waarom je nog niet zwanger bent?
  • Wil jij graag weten wat nodig is om wél op een natuurlijke manier zwanger te worden?
  • Wil jij het beste voor jouw kindje?
  • Wil jij goed voorbereid zijn op de geboorte en opvoeding?

Mijn partner en ik hebben ook enkele jaren mogen wachten op de komst van een kindje. Ik weet dus echt wat jij nu mee maakt. Ik had een heel groot verlangen om natuurlijk zwanger te worden en wist heel goed hoe ik het wou. Dat het allemaal wat langer ging duren, dat had ik niet verwacht.

Het heeft me veel goeds gebracht. Zowel persoonlijk als relationeel, zijn we nog zo sterk gegroeid tijdens het wachten op ons kindje. Ik ben echt aan de slag gegaan met mezelf en hoe ik wou zijn als mama. Ik heb opleidingen gevolgd en coaching gekregen tot ik de vrouw was die zich helemaal klaar voelde om mama te zijn. Het belangrijkste wat ik ontdekte, was dat er een reden was waarom we moesten wachten. De tijd was nog niet klaar, wij waren nog niet klaar, ….

Nieuwe mindset, gedrag en gewoonten veranderen, patronen doorbreken, emoties hanteren, trauma’s verwerken… Het was een interessante reis in mezelf die ik nog mocht maken. Tijdens het proces was het niet altijd gemakkelijk, ook als koppel werden we uitgedaagd. Als we achteraf terug kijken zijn we blij, het heeft echt zo moeten zijn.

Alles wat ik op mijn weg heb geleerd, heb ik verzameld en geef ik door. Het is een traject van zes maanden waarbij je individueel en in groep werkt. Ben je benieuwd of dit jullie kan helpen? Kom dan langs voor een gratis adviesgesprek. Samen bekijken we wat je nodig hebt en of het traject voor jou het juiste is of niet. Je mag alleen komen of als koppel.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close